محل تبلیغات شما

شوراهای کارگری و دموکراسی»
همانطور که میدانیم سوسیالیسم بدونِ دموکراسی معنا ندارد و دموکراسی بدونِ سوسیالیسم نمایشی احمقانه است که سیستم سرمایه‌داری تلاش کرده است در جهت انحرافِ افکار عمومی از مطالبه‌ی دموکراسیِ واقعی و حقوق بشرِ حقیقی و آزادیِ راستین،رأی‌گیری و انتخابات را به اسم دموکراسی جایگزینِ دموکراسی کند.
دموکراسی همچون خون در پیکره‌ی سوسیالیسم است و کسانیکه به دموکراسی در سوسیالیسم اعتقاد ندارند بدون شک بدنبال دستیابی به یک سیستم اقتدارگرا و توتالیتر هستند که تمام قدرت در اختیار عده‌ی معدودی باشد تا مرکزیت گرایی حزبی را جایگزین دموکراسیِ واقعی کنند که عدم پایبندی به دموکراسی مستقیم را در فروپاشی شوروی و به راست چرخیدن کمونیسم چین و پدید آوردن خشن‌ترین نوعِ سیستم سرمایه‌داری شاهد بوده‌ایم.
دموکراسی برای سوسیالیسم همانند آب برای حیات است،از اینرو باید شوراهای کارگری را به گونه‌ای بنیانگذاری کنیم که پیش از هر چیز دموکراسی در تمام پیکره‌ی آن در جریان باشد.
یک کارخانه‌ی نساجی(ریسندگی و بافندگی)را در نظر بگیریم،باید به این پرسش پاسخ داده شود که این کارخانه چگونه میتواند به حداکثر راندمان برسد و چگونه به کارگرانش حداکثر رفاه را بدهد و چگونه نیازهای کشور را تأمین و از واردات پارچه بی نیاز کند؟
ابتدا باید به پرسش چگونگیِ دستیابی به میزان حداکثری راندمان پاسخ داده شود،زیرا پاسخ به این سؤال میتواند چراغ راهی باشد برای تأمین نیازهای کارگران و نیز تأمین نیازهای کشور.(اینکه ما در اینجا و در کل مانیفست از واژه‌ی کشور استفاده کرده‌ایم دلیل بر بی اعتقادی ما به جهان‌وطنی و محو کشورها و برداشتن مرزهای ساختگی نیست،اما تا کلِ جهان بصورت یکپارچه کمونیستی درنیاید مجبوریم مرزهای کشور را از گزندها حفظ و از دستاوردهای سوسیالیستیِ خود با تمام توان دفاع کنیم،خیالبافی و آرمانگرایی دو مقوله‌ی کاملاً جدا از هم هستند و نباید از تمیز دادن ایندو از یکدیگر  اشتباه کنیم و به انحرافات تروتسکیستی دچار شویم).
به مبحث راندمان باز میگردیم و اینکه راندمان و بهره‌وری تولید به چه عواملی بستگی دارد؟
سه عاملِ،مدیریت،تعامل،تکنولوژی مواردی هستند که اگر بدقت اجرایی شوند میتوانیم به تمام آنچه که مد نظر داریم دست پیدا کنیم.
تعامل»
تعامل یعنی همکاری و همکاری ابعاد گسترده‌ای دارد.
تعامل بین کارگران
تعامل بین کارخانه و بازار
تعامل بین کارخانه و نخبگانِ حوزه‌ی تکنولوژی و فناوری
تعامل بین کارخانه و تولیدکنندگان مواد اولیه
تعامل با دیگر کارنجات تولید کننده محصولات مشابه
تعامل بین کارخانه و شهرداری
تعامل بین کارگران»
برخی از کارگران برای بقاء در سیستم سرمایه داری به اشتباه آموخته‌اند که برای حفظ جایگاه خود،دروغ بگویند،به یکدیگر خیانت کنند و هرچه در توان دارند در راه خوش خدمتی به سرمایه داران بکار گیرند.اکنون وقت آن فرا رسیده است تا با اتکا به نیروی خود،خودمدیریتی را بیاموزند و برای ساختن جامعه‌ای بدونِ ارباب دست بدست یکدیگر بدهند،جامعه‌ای که خود،مدیریتِ آنرا بر عهده میگیرند و ماحصل کار و دستاوردهایشان به یغما برده نمیشود.
برای این منظور باید هر کارخانه دارای یک شورای مدیریتی،متشکل از دانش‌آموختگان اقتصاد،مهندسین تکنولوژی و فناوری، متخصصانِ شناختِ بازار و کیفیت و کمیتِ عرضه و تقاضا و نمایندگان کارگران بخشهای مختلف کارخانه باشد.تنها در این‌صورت است که کل کارگرانِ یک مجموعه میتوانند در تمام تصمیم گیریها سهیم باشند و به کسی اجازه داده نشود تا آنچه که کارگران با رنج و زحمتِ خود بدست می‌آورند را چپاول کند و به تاراج ببرد.و از دیدگاه ما این یعنی دموکراسی.

مانیفست تشکیلات سوسیالیست انقلابی ایران/انقلاب اقتصادی/سعید میهن آرا

مانیفست تشکیلات سوسیالیست انقلابی ایران/انقلاب فرهنگی/سعید میهن آرا

مانیفست تشیکلات سوسیالیست انقلابی ایران/انقلاب فرهنگی/سعیدمیهن آرا

دموکراسی ,کارخانه ,سوسیالیسم ,تمام ,کشور ,سیستم ,بین کارخانه ,و به ,کارخانه و ,و از ,سیستم سرمایه‌داری

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

قصه ی بهشت من ماشین